Gegrilde roodbaars / Salsa

Salsa: verwijder de schil van de tomaten en snij in fijne brunoise

Schil de komkommer verwijder de zaadlijst en snij in fijne brunoise

Pijnboompitten zacht roosteren in een weinig koolzaadolie (omega3)

Alles samen mengen met olijfolie, peper, zout, basilicum en chardonnay azijn

Zoete aardappel: snij in blokjes, besprenkel met olijfolie, peper, zout, raz el hanout, thijm, paprikapoeder en gaar in een oven op 180°C voor 18min ( om de 5 min omroeren, tegen het uitdrogen)

Kruidenolie: doe 100g bieslook en 100g basilicum in de thermomix, voeg 250g koolzaadolie toe en laat 20min draaien op 70°C stand 6. Passeer de groene olie door een koffiefilter of vel keukenrol.

Verse kruiden: zeelandse spinazie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contacteer ons

Hilux-Hillewaert bvba
't Walletje 74
8300 Knokke-Heist
T +32 (0)50 55 12 51
F +32 (0)50 55 12 15

td@hilux.be

Technische dienst 7d/7d

+32 (0)50 67 20 00
email: td@hilux.be (tijdens kantooruren)

© Hilux-Hillewaert. Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | created by Dolce Media