Tataki: tonijn / zalm // avocado / limoen /mango /notenolie /Vietnameses koriander

Versnijd de zalm en tonijn in mooie rechthoekige balken, marineer ze 30min in een mengeling van sojasaus en sesamolie. Snij de balken vervolgens in fijne vierkantjes.

Snij de avocado en mango in brunoise, voeg een flink scheut avocado olie toe, kruid met peper en zout, voeg gesnipperde koriander toe en werk af met een lichte toets chardonnay azijn.

Verse kruiden: Vietnamese koriander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Contacteer ons

Hilux-Hillewaert bvba
't Walletje 74
8300 Knokke-Heist
T +32 (0)50 55 12 51
F +32 (0)50 55 12 15

td@hilux.be

Technische dienst 7d/7d

+32 (0)50 67 20 00
email: td@hilux.be (tijdens kantooruren)

© Hilux-Hillewaert. Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | created by Dolce Media