• dolce Magazine 30

  03.03.2019

  Lees nu de 30e editie van Dolce Magazine!!!!

   

  Lees zeker het artikel over de workshop bij Hilux-Hillewaert waarbij twee Vlaamse kleppers, Bartel Dewulf en Hannah Van Ongevalle, de handen in elkaar slaan voor een workshop waar men zich aan een unieke ervaring mag verwachten. Dit met culinaire tips en gastronomische recepten.

  KLIK op het icoontje pagina 57 onderaan het artikel en U zal ook een film zien over dit uitzonderlijk gebeuren......

  Wij wensen U alvast veel leesplezier en culinaire momenten

  http://bit.ly/dolce30ned

  Lees meer
 • Geniet na van de film Let’s blend

  15.01.2019

  Geniet na van de film  event Let's blend met Hannah Van Ongevalle en Bartel Dewulf.......

  klik op onderstaande link

  https://www.youtube.com/watch?v=AxgtQIUHpS0&feature=youtu.be

  Lees meer
 • Horecava Amsterdam

  31.12.2018

  Franke zal aanwezig zijn 7-10 Januari:

  VOEL, HOOR, ZIE, RUIK EN PROEF DE TOEKOMST OP DE HORECAVA

   

  Lees meer
 • Let’s Blend presented by Hilux-Hillewaert

  22.11.2018

  Hannah Van Ongevalle, de meeste gekende vrouwelijke bartender van België en Bartel Dewulf, creator van Belgocatering slaan de handen in elkaar tijdens dit event met een knipoog naar het nieuwe culinaire elan binnen RSC Anderlecht.

  Een unieke cocktailworkshop wordt geblend met feestelijke bites. De eerste workshop vindt plaats van 10u30 tot 12u30 en de tweede workshop vangt aan om 15u30.
  Naast proeven, genieten en het aanleren van uitzonderlijke combinaties geven deze workshops u ook de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden.

  Mis dit unieke event niet en ... Let's Blend!

   

  Lees meer
 • Dolce Magazine 29

  06.11.2018

  Lees nu de 29e editie van Dolce Magazine! In deze editie kan u ook genieten van AUGMENTED Reality. Download de gratis app ADMENTED op jouw telefoon, ga rustig over de bladzijden waar het Admented-icoontje staat en ontdek wat er gebeurt...! Lees zeker het artikel over hoe RSC Anderlecht zicht transformeert van ingeslapen businessclub tot trendy Foodconcept en ontdek ook hier de kracht van AUGMENTED Reality!

   

  Lees meer
 • Hannah Van Ongevalle shaket binnenkort in keuken van Hilux-Hillewaert

  20.06.2018

  Vanaf september zal Hannah Van Ongevalle in een state-of-the-art keuken van Hilux de sterren van de hemel shaken in diverse workshops en samenwerkingen met topchefs. 

  Lees meer
 • Dolce Magazine 26

  27.10.2017

  Lees nu de 26e editie van Dolce Magazine! Deze keer met nog meer culinaire tips, recepten en gastronomische reportages.


  Lees zeker het artikel over De Koolputten in Waasmunster. De historische site van de Koolputten aan de Mirabrug van Waasmunster heeft na jaren van verval een nieuwe topbestemming gekregen. De site wordt nu uitgebaat door Griet Van Nieuwenhove en Roel Moyson. Iedereen is er welkom om er gezellig te tafelen, te overnachten of om een expo te bezoeken.


  Wij wensen u alvast veel leesplezier en culinaire momenten!

  Dolce Magazine 26

  Lees meer
 • Discover CWART

  28.09.2017

  A place to discover art & enjoy good food & wine!

   

  Lees meer
 • Dolce Magazine 25

  27.07.2017

  We zijn al weer aan de 25e editie van Dolce Magazine aangekomen. Deze keer met nog meer culinaire tips, recepten en gastronomische reportages.

  Lees zeker het artikel over Benoit Neusy die onlangs met zijn Impératif de Maisières naar Roucourt verhuisde. Een schitterende omgeving, een kasteel aan de rand van een meer dat je uitvoerig kunt bewonderen van achter het glas in de eetzaal. Enkele kamers, een receptieruimte en een jodiumrijke keuken die sinds kort in het teken van Palux staat. 

  Wij wensen u alvast veel leesplezier en culinaire momenten!

   

  Dolce Magazine 25

  Lees meer
 • Dolce Magazine 24

  25.01.2017

  De 24e editie van Dolce Magazine is er weer! Bekijk hier alvast het artikel over het allernieuwste concept van Kasper Stuart " Black Smoke". Black Smoke mixt Amerikaanse barbecue tradities met lokale invloeden voor een ongeziene beleving, ‘hot & smoking dishes’ zoals je die nog maar zelden zag en dat alles wordt gerealiseerd in een zwarte keuken die volledig op maat werd gemaakt door Hilux-Hillewaert.

  Lees meer
 • MPUR: Opbouw XL-Pop-Ups gestart in Antwerpen en Kortrijk!

  17.01.2017

  Met 3 aan elkaar grenzende pop-ups op 2 verschillende stadspleinen zorgt Mijn Pop-uprestaurant 2017 meteen voor een eerste verrassing van formaat. De concurrentie wordt nog scherper en de pop-ups nóg imposanter. Vanaf maandag 9 januari 2017 wordt alles in gereedheid gebracht op de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen en het Schouwburgplein in Kortrijk. Op elk plein worden de XL-constructies neergepoot die binnenkort worden omgetoverd tot originele pop-uprestaurants met elk een eigen verhaal

  Lees meer
 • Partner van mijn Pop-Up restaurant 2017!

  05.01.2017

  Wij zijn heel blij en trots om te mogen meedelen dat wij opnieuw geselecteerd zijn om de keukens te leveren en te plaatsen voor het nieuwe seizoen van Mijn Pop-Up Restaurant dat doorgaat dit voorjaar. Wij zijn alvast volop bezig met de voorbereiding van dit grootste evenement en we houden jullie zeker op de hoogte!

  Willen jullie alvast wat meer informatie over de nieuwe editie van Mijn Pop-Up restaurant? Klik dan op onderstaande link.

  http://vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/omg-in-2017-staan-er-gewoon-drie-pop-ups-naast-elkaar-in-kortrijk-en-antwerpen

  Lees meer
 • Dolce World 23

  30.09.2016

  De 23e editie van Dolce Magazine is er weer! Nu met nog meer culinaire tips, recepten en gastronomische reportages.

  Bekijk zeker het artikel "Omdat het vers moet zijn" over de prachtige samenwerking tussen AU FLAN BRETAN en Hillewaert BVBA-Franke koffiemachines op pagina 10.

  Wij wensen u alvast veel leesplezier en mooie koffiemomenten!

  Dolce Magazine 23

  Lees meer
 • Q Beach House 2016

  12.08.2016

  Deze zomer staan onze ook onze Franke koffiemachines op Q Beach House in Oostende!!!

   

  Lees meer
 • Franke koffiemachines @ Texaco

  02.08.2016

  Hilux-Hillewaert kan met trots meedelen dat de Franke koffiemachines succesvol zijn geplaatst in alle Texaco tankstations in Belgie, Nederland en Luxemburg.

   

  Lees meer
 • BMW Lounge Knokke-Heist 2016

  12.07.2016

  Hilux-Hillewaert is trots om ook dit jaar ondersteuning te kunnen bieden aan de keuken op de BMW Lounge te Knokke-Heist.

  Lees meer
 • Smokey Jo’s Garage

  23.06.2016

  Na het grote succes van Summer Josephine's vorig jaar, heeft Kasper Stuart opnieuw een schitterend concept bedacht als Pop-Up voor deze zomer: Smokey Jo's Garage!

  Wat kan je verwachten van deze editie?

  Lees meer
 • Dolce World 22

  17.06.2016

  Het magazine waar Belgische gastronomie hand in hand gaat met lifstyle!

  Veel leesplezier!!!

  http://www.dolceworld.com/sites/default/files/dolce-magazine-22-NL.pdf

   

  Lees meer
 • Horeca Expo 2015, Gent

  10.11.2015

  ONTDEK DE PASSIE VOOR HET VAK OP
  HORECA EXPO 2015!

  Horeca Expo, de vakbeurs voor de horeca en grootkeukens, is al meer dan 25 jaar een onmiskenbare waarde in de sector. Ook dit jaar pakt Horeca Expo terug uit met een uitgebreid totaalaanbod! Van 15 t.e.m. 19 november 2015 ontmoet u in Flanders Expo, Gent meer dan 650 professionele exposanten met meer dan 3.000 merken. Bovendien houdt Horeca Expo u ook up-to-date met de laatste trends en innovaties.

  Lees meer
 • Summer Josephine’s meets Palux

  09.06.2014

  Summer Josephine’s is het nieuwste concept van Kasper Stuart, bekend van onder andere tasTE! en de Leadersclub.
  Deze  keer heeft Kasper zichzelf volledig overtroffen met dit ‘Urban Park’ pop-up concept dat gedurende drie maanden terug te vinden zal zijn op de site van brouwerij De Koninck te Antwerpen.
  Deze unieke locatie is omgetoverd tot een Urban Park waar beton en bomen een oase van ontspanning creëren. Om de sfeer van de brouwerij te behouden heeft de ontwerper, Kurt Hereygers, honderden paletten en 2500 biervaten gebruikt voor de opbouw van dit paviljoen.

  Uiteraard zijn ook alle elementen van Josephine’s terug te vinden in dit zomer concept: food, drinks, lifestyle en music

  Lees meer
 • PALUX Touch and Steam

  26.09.2011

  Toprestaurants, hotels, bedrijfskeukens, cateraars, slagers, traiteurs … Professionals kiezen resoluut voor de innovatieve combi-steamers van PALUX.
  Al decennia lang bewijzen deze toestellen hun veelzijdigheid bij de bereiding van smaakvolle gerechten.
  Je kiest uit een breed gamma van kookmethodes en geniet van de grote voordelen van het apparaat.

  Lees meer
Verkoopsvoorwaarden