Gegrilde roodbaars / Salsa Salsa: verwijder de schil van de tomaten en snij in fijne brunoise Schil de komkommer verwijder... Lees verder
Tataki: tonijn / zalm // avocado / limoen /mango /notenolie /Vietnameses koriander Versnijd de zalm en tonijn in mooie rechthoekige balken, marineer ze 30min in een mengeling van sojasaus... Lees verder
Wagayu hamburger // zoetzure Chiogga / chutney groene tomaat / chips van aardpeer Chiogga: snij fijne schijfjes op de snijmachine of mandoline en doe ze in een potje. Laat 100g water... Lees verder
Kalfsfilet // broccoletti /spitskool /haverwortel / gegrilde aardappe Emuslie broccoletti: verwijder alle toppen van de brocoletti. De stelen kook je vervolgens in licht... Lees verder
Schorenaere kip // natuurhoning / limoenrasp /tijm / pasta · Tomatensaus: snipper 5 sjalotten en stoof aan met verse thijm,... Lees verder
Geniet van de video “Let’s Blend!” Geniet na van de film event Let’s blend met Hannah Van Ongevalle en Bartel... Lees verder
Horecava Amsterdam 2019 Franke zal aanwezig zijn 7-10 Januari: VOEL, HOOR, ZIE, RUIK EN PROEF DE TOEKOMST OP DE HORECAVA Horecava,... Lees verder
Let’s Blend! presented by Hilux-Hillewaert Hannah Van Ongevalle, de meeste gekende vrouwelijke bartender van België en Bartel Dewulf, creator... Lees verder
Dolce Magazine 29 Lees nu de 29e editie van Dolce Magazine! In deze editie kan u ook genieten van AUGMENTED Reality.... Lees verder
Hannah Van Ongevalle shaket binnenkort in keuken van Hilux-Hillewaert Vanaf september zal Hannah Van Ongevalle in een state-of-the-art keuken van Hilux de sterren van... Lees verder
Dolce Magazine 26 Lees nu de 26e editie van Dolce Magazine! Deze keer met nog meer culinaire tips, recepten en gastronomische... Lees verder
Discover CWART A place to discover art & enjoy good food & wine! Bij Hilux-Hillewaert zijn we zeer blij... Lees verder
Dolce Magazine 25 We zijn al weer aan de 25e editie van Dolce Magazine aangekomen. Deze keer met nog meer culinaire... Lees verder
Dolce Magazine 24 De 24e editie van Dolce Magazine is er weer! Bekijk hier alvast het artikel over het allernieuwste... Lees verder
MPUR: Opbouw XL-Pop-Ups gestart in Antwerpen en Kortrijk! Met 3 aan elkaar grenzende pop-ups op 2 verschillende stadspleinen zorgt Mijn Pop-uprestaurant 2017... Lees verder
Partners van Mijn Pop-Up restaurant 2017 Wij zijn heel blij en trots om te mogen meedelen dat wij opnieuw geselecteerd zijn om de keukens... Lees verder