Brasserie Latem

7 april 2020

Geniet van de traditionele Franse keuken en duik onder in de wereld van Izakaya, het ‘bar & bites’ concept uit Japan.

BRASSERIE OUTDOOR

Ook als we uitgedaagd worden en een restaurantbezoek niet evident blijkt, gaat Brasserie Latem op zoek naar een innovatieve oplossing zodat u ongelimiteerd verder kan genieten van onze brasserie keuken. Weliswaar in een veilige, warme en gezellige omgeving…

Onze brasserie outdoor is een betoverende omgeving waar we u heerlijke gerechten presenteren, van Franse brasserie tot Japanse Izakaya bar & bites. Eerlijke en zomerse gerechten bereidt in een buitenkeuken, zoals de plancha, Kamado en Konro grill. Steevast gezonde gerechten in een zomerse sfeer, gebracht met een side dish naar keuze. Bovendien lanceerden wij ook een gloednieuwe Hanami lounge bar.

Begint het watertanden al?
We hopen u binnenkort te verwelkomen.

Contacteer ons

Hilux-Hillewaert bvba
't Walletje 74
8300 Knokke-Heist
T +32 (0)50 55 12 51
F +32 (0)50 55 12 15

td@hilux.be

Technische dienst 7d/7d

+32 (0)50 67 20 00
email: td@hilux.be (tijdens kantooruren)

© Hilux-Hillewaert. Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | created by Dolce Media