Skip to main content

Dolce Magazine 29

15 oktober 2019

Lees nu de 29e editie van Dolce Magazine! In deze editie kan u ook genieten van AUGMENTED Reality. Download de gratis app ADMENTED op jouw telefoon, ga rustig over de bladzijden waar het Admented-icoontje staat en ontdek wat er gebeurt…! Lees zeker het artikel over hoe RSC Anderlecht zicht transformeert van ingeslapen businessclub tot trendy Foodconcept en ontdek ook hier de kracht van AUGMENTED Reality!

Eind vorig jaar nam Marc Coucke voetbalclub Anderlecht over en hij had grootste plannen, ook op culinair vlak. En zo gezegd zo gedaan…Marc Coucke haalde horecareus Bartel Dewulf binnen, het clubrestaurant kwam in handen van de Brusselse topchef Christophe Hardiquest en binnen het stadion komen er in totaal zes restaurants met topchefs die hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. De keukens worden allemaal ingericht door het kwaliteitsmerk Palux, geleverd via Hilux-Hillewaert.

Wij wensen u alvast veel leesplezier en culinaire momenten!

Dolce Magazine 29

Hoofdzetel

Hilux-Decomac BV
Gotevlietstraat 38 
8000 Brugge

Showroom

Hilux-Decomac
Gotevlietstraat 38
8000 Brugge

Technische dienst 7d/7d

Telefoon:
+32 (0)50 67 20 06

Email:
td@hilux-decomac.be