Skip to main content

Horeca Expo 2015, Gent

15 oktober 2019

ONTDEK DE PASSIE VOOR HET VAK OP
HORECA EXPO 2015!

Horeca Expo, de vakbeurs voor de horeca en grootkeukens, is al meer dan 25 jaar een onmiskenbare waarde in de sector. Ook dit jaar pakt Horeca Expo terug uit met een uitgebreid totaalaanbod! Van 15 t.e.m. 19 november 2015 ontmoet u in Flanders Expo, Gent meer dan 650 professionele exposanten met meer dan 3.000 merken. Bovendien houdt Horeca Expo u ook up-to-date met de laatste trends en innovaties.

VASTE ZONES, GERICHTE ONTMOETINGEN
Met 650 exposanten en 3.000 merken op 54.000m² biedt Horeca Expo het meest volledige en kwalitatieve aanbod. Bovendien vindt u sneller de juiste hal, de juiste stand én dus de juiste exposant dankzij de zones op de beurs zoals Coffee & Sweets, Food & Non Food, Café World & Nightlife, Kitchen Hardware,  Snack & Fast Food, Interior & Technology, Wine & Spirits Boulevard en Chef’s Place.

NIEUW
Op zoek naar fijne producten? Bezoek dan zeker de Food Market in hal 4 en ontdek er artisanale pils, hammen, groente, brood en glutenvrije producten. Bovendien vind je in de Coffee & Tea Street in hal 2 ook Italiaanse koffie, speciale thees en ontbijtgranen.

KOFFIE IN DE KIJKER OP HORECA EXPO 2015
In hal 2, Coffee & Sweets, maakt u kennis met belangrijke koffie- en thee producenten. U vindt er niet alleen de laatste innovaties en trends, maar ook lokale koffies en thees, naast de grote merken.

Start u binnenkort een koffiebar op of zoekt u de laatste koffie- en theetrends? Kom dan zeker langs in de Coffee & Tea Academy in hal 2! Or Coffee Roasters, Caffènation, V69 Coffee Tea Agency, Or Tea?, Viva Sara, 32CUP en theesommelier Ann Vansteenkiste leren er u alvast de knepen van het vak.


EEN VAKBEURS VOL INSPIRATIE EN TRENDS
Geen doemdenken rond de horeca bij Living Tomorrow. Zij stellen er de ‘Horeca van de Toekomst’ voor in hal 3, een project dat de sector sensibiliseert, informeert en vooral inspireert!
Ook tal van nieuwe producten en diensten worden gelanceerd op Horeca Expo. Ontdek alvast de Innovation Awards en Baanbrekers op de videowall in hal 1 of surf naar www.horecaexpo.be
Bovendien wordt de preview van de Holy Food Market voorgesteld op Horeca Expo!
Ook ‘Inspirational Tableware’, craftmanship by Serax aan de ingang van hal 1 biedt u inspiratie. Hand made producten van verschillende ateliers wereldwijd, een unieke creatie van design en ambacht.  

DUURZAME VOEDING
Op Your Choice, vakbeurs voor duurzame voeding, vindt u op woensdag 18 november een specifiek en kwalitatief aanbod aan fairtrade, bio of lokale voeding voor de grootkeukensector. Bovendien worden duurzame producten op Horeca Expo in de kijker geplaatst via de Your Choice route. Meer info? www.salonyourchoice.be


MEER DAN 70 EVENTS MET KLINKENDE NAMEN
Met nieuwe events zoals de Nationale Selectie Bocuse d’Or, Night of the Catering van Gault&Millau en de grootkeukenverenigingen en Your Choice, voor duurzame voeding belooft het randprogramma van Horeca Expo terug top te worden.
Samen met u kijken we ook al uit naar de presentatie van de Michelingids België Luxemburg 2016 op maandag 16 november. Ook de startersopleidingen i.s.m. Horeca Vlaanderen staan terug op het programma.
 

WIN OOK ADVIES IN VOOR UW HORECAZAAK
Op zoek naar opleidingen, cijfers & trends of juridische & sociale info? Dan kan u steeds u terecht op het Horeca Trefpunt vooraan hal 1 bij Horeca Vlaanderen, Horeca Vorming Vlaanderen en Guidea.
Bezoek ook Talent’s Place in hal 3. Adecco, Horecapartners, Restocheck en SD Worx helpen u graag verder met uw vragen en organiseren bovendien dagelijkse infosessies.


SAVE THE DATE
Horeca Expo 2015 vindt plaats van 15 tot en met 19 november 2015 in Flanders Expo, Gent.
Openingsuren: 10u30 – 19u. Opgelet: donderdag 19/11: tot 17u.
Meer info: www.horecaexpo.be

Hoofdzetel

Hilux-Decomac BV
Gotevlietstraat 38 
8000 Brugge

Showroom

Hilux-Decomac
Gotevlietstraat 38
8000 Brugge

Technische dienst 7d/7d

Telefoon:
+32 (0)50 67 20 06

Email:
td@hilux-decomac.be