Skip to main content

Summer Josephine’s meets Palux

15 oktober 2019

Uiteraard zijn ook alle elementen van Josephine’s terug te vinden in dit zomer concept: food, drinks, lifestyle en music

Summer Josephine’s is het nieuwste concept van Kasper Stuart, bekend van onder andere tasTE! en de Leadersclub.
Deze  keer heeft Kasper zichzelf volledig overtroffen met dit ‘Urban Park’ pop-up concept dat gedurende drie maanden terug te vinden zal zijn op de site van brouwerij De Koninck te Antwerpen.
Deze unieke locatie is omgetoverd tot een Urban Park waar beton en bomen een oase van ontspanning creëren. Om de sfeer van de brouwerij te behouden heeft de ontwerper, Kurt Hereygers, honderden paletten en 2500 biervaten gebruikt voor de opbouw van dit paviljoen.

FOOD
Alexander Kooman en Arie Visscher leiden het keukenteam en zullen gedurende drie maanden koken in een nieuwe inductiekeuken van PALUX die geleverd en geplaatst werd door Hilux-Hillewaert.
DRINKS
Drinks en cocktails worden verzorgd door Dries Botty als headbartender van Summer Josephine’s.
LIFESTYLE
Verder is er nog het Urban Park gedeelte waar zowel jong en oud de graffiti art kunnen bewonderen en waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd.
MUSIC
Elke donderdag is er live muziek voorzien en op vrijdagen, zaterdagen en speciale avonden zijn het de betere dj’s die voor sfeer zorgen.

Hilux-Hillewaert is trots te mogen meewerken aan dit unieke concept en raadt het iedereen aan om deze zomer eens langs te gaan!

Summer Josephine’s
Boomgaardstraat 17
2018 Antwerpen

Hoofdzetel

Hilux-Decomac BV
Gotevlietstraat 38 
8000 Brugge

Showroom

Hilux-Decomac
Gotevlietstraat 38
8000 Brugge

Technische dienst 7d/7d

Telefoon:
+32 (0)50 67 20 06

Email:
td@hilux-decomac.be