Skip to main content

Schorenaere kip // natuurhoning / limoenrasp /tijm / pasta

15 oktober 2019

·       Tomatensaus: snipper 5 sjalotten en stoof aan met verse thijm, laurier, 3teentjes look en oregano. Voeg 2.5kg San Marzano D.O.P. tomaten toe. Mix stevig door na 45min, kruid af met peper en zout. Meng de spaghetti er  doorheen .

·       Pesto: 500g zongedroogde tomaten, 100g Parmezaan, 100g geroosterde pijnboompitten, alles stevig doormixen in de thermomix en olijfolie toevoegen tot je een mooie gladde massa bekomt.

·       Kip: Goudbruin bakken en garen tot een kerntemperatuur van 50°C, daarna het krokante vel lakken met een mengsel van natuurhoning, limoenrasp en thijm. Gaar de kip vervolgens verder tot ze een kerntemperatuur bereikt van 62°C. Laat even rusten en versnijd de kip.

Hoofdzetel

Hilux-Decomac BV
Gotevlietstraat 38 
8000 Brugge

Showroom

Hilux-Decomac
Gotevlietstraat 38
8000 Brugge

Technische dienst 7d/7d

Telefoon:
+32 (0)50 67 20 06

Email:
td@hilux-decomac.be